De laatste stap.

Gisteren heb ik de kussens voor Theo’s buitenbank afgemaakt. Nog voor ik vandaag richting Den Dolder ging voor de inloopworkshop, ben ik de kussens gaan weg brengen. We hebben ze gelijk op de bank neergelegd.

de9b4e99-44ca-4fa9-8af1-627c93fe40bb

Helaas was het nog iets te fris om daar ons kopje koffie te drinken, maar ik begreep dat de nieuwe kussens vandaag goed zijn gebruikt en prima bevallen.

6584e568-f0b9-49e9-9962-5fde82460227

Groetjes Helma

Tegen de verveling.

Mijn jongste broertjes is kennelijk erg bang dat ik me verveel, want hij komt steeds met naaiklussen op de proppen. Dit keer een kussen voor op zijn erker-bankje. Inmiddels heeft hij geen aanwijzingen meer nodig als het gaat om welke materialen hij bij moet leveren. Dit kreeg ik met de kerstdagen in mijn handen gedrukt. Nu maar eens kijken of ik de komende dagen tijd kan maken om dit klusje te klaren.

Handtekening

Onder tussen…..

De afgelopen week zijn de berichten over Miems werkstukken en andere zaken gegaan, maar onder tussen zat ik ook niet stil. Alleen vond ik mijn activiteiten niet het vermelden waard. Er lagen nog steeds een stapel kussen op een hoes te wachten. Daarvoor heb ik een berg stroken gesneden, die tussen boven- en onderkant stof genaaid moesten worden.

Inmiddels is deze berg stroken op en zijn de eerste hoezen klaar. Nog niet allemaal zijn ze klaar, maar inmiddels ben ik ook met een nieuw quiltproject begonnen. Ik had echt behoefte aan wat nieuwe inspiratie en uitdaging. Wat dat nieuwe project is hoop ik morgen te kunnen laten zien. Nu op tijd naar bed, morgen weer vroeg aan de slag.

Handtekening

 

Bootje varen.

De laatste dagen ben ik niet erg scherp. Eerst een foto waarbij ik mezelf onbedoeld een kroon geef, dan schrijf ik een bericht waardoor sommige denken dat ik geen foto’s meer ga plaatsen. Dat is absoluut niet het geval, maar normaal deel ik geen foto’s waar familie of vrienden opstaan. En dan nu het bericht van vandaag. De afgelopen weken heb ik kussens voor een boot gemaakt. Hier zie je ze op hun plek. Eerst de boeg.

En ook nog een foto van het achterdek.

Handtekening