afkicken….

Afgelopen week heb ik ook nog een begin gemaakt in een nieuw boek.

IMG_2489

Thuisgekomen was ik niet te stoppen. Niet alleen bovenstaand boek heb ik verslonden, maar ook die van de volgende foto heb ik helemaal gelezen.

IMG_2490

Nu mag ik niet starten met een nieuw boek, eerst de laatst loodjes van het opruimen dat ik enkele weken geleden starten. En dan verder met de quilt van Gijs. Hup aan de slag dus….

Groetjes Helma

 

Echt lezen.

De laatste tijd lees ik voor dat ik ga slapen vooral quilttijdschriften of boeken. De afgelopen dagen is daar verandering ingekomen. Als je met elkaar afspreekt een boek te lezen en per hoofdstuk met elkaar over de inhoud te praten, is het wel handig als je het ook echt leest. Het boek is echt een uitdaging. Vol goede moed op naar het volgende hoofdstuk.

P1060048

Groetjes Helma

 

Nieuw op mijn nachtkastje.

Nee, hij zat niet in mijn koffer, maar ligt op me te wachten als ik zondag weer thuis kom. Het is al een tijd geleden dat ik een boek van Nicci French las. Dit boek kreeg ik cadeau van mijn schoonzussen. Ik ben benieuwd. Dit is het tweede deel in de serie. Het derde deel is net uitgekomen. Ik heb de andere delen niet gelezen, maar volgens Marianne kan je ze ook los van elkaar lezen.

Handtekening