High Tea

Na de lessen van vanavond heb ik nog even lopen snuffelen op het internet. Ik ben op zoek gegaan naar een paar goede recepten voor een klassieke High Tea. Wat een lekkernijen zijn er online te vinden. Ik ga er van watertanden. Op deze site kreeg ik echt een beeld van de engelse manier van thee drinken.

http://www.dogsupplyservice.nl/english_kitchen/receptenhight.htm

Als lezeres van dit verhaal zal je, je inmiddels afvragen waar dit alles goed voor is. Zondag organiseer ik een high tea. Waarom, ja dat is voor sommige een weet, voor andere nog even een vraag. Later meer.

Ik hoop dat ik net zo’n leuk plaatje kan schieten als je hier onder ziet.

Tea

Today I surfed the internet for some good High Tea recipes. The link you can find above is from a site I found most helpful.

Next sunday I will organize a high tea. Why? Check back here sunday and all will be revealed.

The Colourkitchen

Zaterdag ben ik ook nog uit eten geweest. Deze keer met Marrigje (mijn zus) ook weer in Amsterdam. We hadden om een vier uur bij de IPABO afgesproken. Het restaurant is daar vlakbij. Na onze auto’s voor de deur te hebben geparkeerd, hebben we de tram richting Theo genomen. Hij kon Marrigjes kledingadvies goed gebruiken. Het is gelukt om een paar broeken te scoren. Marrigje heeft voor zichzelf ook nog een rokje gevonden. Na deze snelle winkelactie moesten we ons nog enige tijd vermaken, omdat we pas om acht uur in het restaurant verwacht werden. We zijn op Theo’s voorstel gaan poolen. Zonder enige ervaring lukte het me toch om met een enige regelmaat een bal van de tafel te spelen. Voordat we er erg in hadden, was het tijd om de tram terug te nemen. 

We hebben gegeten in the colourkitchen. Ik ben vergeten een foto te maken van mijn bord.  We hebben de voorgerechten gedeelt. Mar had een groente curry en ik kabeljauw als hoofdgercht. De citroentaart met mandarijnenijs was heerlijk. Hier even een plaatje van het interieur van de zaak. Echt een open keuken, waar hard werd gewerkt.

Colourkitchen Please use the translate button.