Mascotte.

Naast de mappen en etui’s, droomkastelen, schilderijen en breien hebben we dit jaar op de Berenclub nog een ander project. Maak je eigen beer. Natuurlijk konden we het niet laten om als leiding ook een echte berenclub beer te maken. Esther heeft zich uitgeleefd. Dit is het resultaat.

Handtekening

Voorjaar.

De afgelopen dagen is het heerlijk weer. De zon schijnt, bloemen komen tot bloei en dan zie je van alles gebeuren. Meer motorrijders en oldtimers op de weg. En deze kon ik niet weg laten rijden zonder een foto te maken. Het is toch echt weer om te picknicken. Helaas had ik alleen mijn telefoon bij me, dus de kwaliteit van de foto houdt te wensen over.

Handtekening

Heerlijke vrije middag.

Vandaag was een dag met een gouden randje. Vanmorgen eerst gewoon werken. Even snel lunchen en daarna samen met Miems op weg naar Otterlo. In het  tegelmuseum daar is een zeer leuke quilttentoonstelling. De quilts hebben tegelmotieven, waar mogelijk heeft het museum er de bijpassende tegel bijgelegd.

Na een heerlijk vers kopje thee gingen op weg naar Dieren. Hier konden we de miniatuurtentoonstelling van het quiltersgilde bewonderen. Wat een gigantisch leuke tentoonstelling. Morgen is de laatste dag,  nog één kans om echt te genieten. Hier een klein voorproefje.

De verdere foto’s van beide tentoonstelling zal ik pas publiceren als de tentoonstelling is afgelopen. Na al deze quilts hebben we eerst op een bankje van de zon zitten genieten. Tot slot van ons uitje zijn we een hapje gaan eten bij een pizzeria. Al met al een geslaagd uitje.

Handtekening