Voor het geval dat.

Dit is een ingepland bericht. Ook voor de andere dagen van mijn trip heb ik een in bericht geschreven, dus wanneer het niet allemaal over Houston gaat, weet je hoe dat komt. Als het me dan niet lukt om een bericht te plaatsen in Houston, hebben jullie toch iets te lezen. Ik ben inmiddels druk op zoek naar leuke lapjes voor de Dear Jane. Dit is de layout zoals ik hem wil gaan maken.

Goed aangekomen.

Vanmorgen al vroeg op schiphol. Na het inchecken en inleveren van de bagage was het de hoogste tijd voor wat koffie.

De vlucht vertrok een uur te laat, maar dat is in de lucht weer goed gemaakt. Wat duurt tien uur in een vliegtuig lang. Zelfs het mooie uitzicht verandert daar niets aan.

Na de gebruikelijke rituelen bij de douane, op naar het hotel. Hier een paar foto’s van de kamer waar ik de komende zes nachten ga slapen.

Zoals je ziet inclusief bureau en comfortabele stoel.

De badkamer is heerlijk ruim en voor zien van een grote spiegel. Of ik daar morgenochtend ook blij mee ben, zien we dan wel.

Hier laat ik het nu even bij. Morgen verder.

Jubileum.

Mijn ouders zijn al zolang als ik me kan herinneren lid van plaatselijke zangkoor Hosanna. En vandaag vieren zij het zeventig jarig bestaan. De dag begint met zingen in de kerkdienst. En als koor stem je je kleding op elkaar af. Ze worden verwacht in een zwart-wit tenue. Speciaal voor deze gelegenheid heb ik voor Miems een gezellig sjaaltje gebreid. Natuurlijk in de gevraagde kleuren.

Wat een kleuren

Sinds een paar dagen valt het mij steeds meer op. Langzaam trekt het groen weg en komen er mooie gele, oranje en rode tinten voor in de plaats. Ik heb het natuurlijk over de bladeren aan de bomen en struiken. Het leukste vind ik dat iedere plant of boom dat op zijn eigen moment doet. Hierdoor krijg je de mooiste kleurschakeringen bij elkaar.