Een hele collectie.

De griep ben ik bijna weer de baas. En daarmee komt ook de zin om weer actief bezig te zijn weer terug. Ik heb nog niet om te laten zien, maar het is wel de hoogste tijd om hier weer een berichtje achter te laten.  Vanavond las ik een leuk bericht op dit blog.  Ze roepen daarin iedereen op een een foto van hun zelfgemaakte tas  in te sturen. Het eerste dat ik dacht bij het lezen van dit bericht was welke van mijn tassen moet ik dan fotograferen. Ik heb er in de loop van de tijd een heleboel gemaakt. De komende tijd zal ik deze stuk voor stuk hier laten zien. Natuurlijk begin ik dan bij de tas die ik als eerste gemaakt heb. Geheel naar eigen ontwerp, dus zonder patroon en met lapjes die ik gekregen had. Helaas ben ik de naam van de gulle gever vergeten. Deze tas gebruik vaak voor dagjes uit en voor gewone boodschappentas.

Handtekening

Geslaagde dag.

Gisteren was een geslaagde dag. Eerst uitgebreid bijpraten met vriendinnen en onder tussen shoppen. Ik moest hoog nodig een paar nieuwe broeken hebben en dat is ook nog gelukt.

Daarna lag er bij thuiskomst een pakje op me te wachten. Annelies, nogmaals bedankt. Ik hem zeker snel lezen.

En de dag eindigde met een heerlijk dessert bij de koffie. Door Miems gemaakte appelcrumble.

Handtekening

Open dag.

Zaterdag ben ik niet alleen naar Lotte’s verjaardagsfeestje geweest. Ik ben ook nog even op de Open dag bij Marina naar binnen gewipt. De ontvangst was allerhartelijkst. Veel bekende gezichten, een heerlijk kopje koffie met wat lekkers en alle voorbeelden voor de workshops waren te bewonderen. De huisjesquilt van Marina heb ik nu in het echt kunnen bewonderen. Echt een topstuk. Ook haar hartjes zijn super leuk om te zien, maar ik ga geen grote hartjesquilt maken. Wel heb ik me opgegeven voor het quiltcafé  in februari dan maken we een leuke dubbelzijdige schort. Verder ga ik deelnemen aan beide UFO-dagen in de hoop de berg met half klare projecten te verkleinen. Natuurlijk ben ik niet met lege handen de winkel uitgekomen. Ergens ben ik mijn naalddoortrekker kwijt geraakt, dus die moest worden vervangen. Bovendien heb ik drie lapjes gescoord om een leuk tasje mee te maken. Nu snel aan de slag.

Handtekening