Door naar ronde 2

Het heeft wat hoofdbrekers gekost, maar ze zijn klaar. Na de eerste toeren, de steekmarkeerders gepakt, zodat ik makkelijk kon zien met welke toer ik bezig was.

Toen ik bijna een been afhad, waar ben ik aan begonnen. Gelukkig was de hiel niet al te ingewikkeld.

En na de eerste sok was het vooral goed opletten aan het begin dat ik het spiegelbeeld maakte. Tot slot een fotosessie en de administratie voor de wedstrijd.

foto met centimeter om de maat aan te tonen.
de hart/boom zijde.
De andere zijde.

Na het insturen is het dan afwachten of je ook echt hebt gedaan wat er verwacht wordt. Drie kwartier later kwam het verlossende woord. Ik ga door naar de volgende ronde.

Groetjes Helma

Van Start.

Sockmadness is nu echt begonnen. We zijn ingedeeld in teams en in totaal zijn er ruim 1500 deelnemers aan de wedstrijd. Ikzelf zit in team Zosmal. En na het bekent maken van de teams volgde al snel welke materialen we nodig hebben voor het eerste patroon. En dan begint het wachten. De regel is dat na de publicatie van de benodigdheden het patroon uiterlijk na 48 uur gemaild wordt, maar je blijft natuurlijk kijken of het niet eerder er al is. Na zes uur wachten konden we van start. Dit is mijn beginnetje.

Groetjes Helma

Kuiken of ei.

Arne en Carlos hebben weer een meebreiproject. En daar bij plaatsen ze ook iedere dag een blog op Youtube. Het is gelukt om het eerste ei te maken, maar ik denk niet dat ik het iedere dag ga volhouden, omdat er ook andere dingen af moeten. De pootjes van het kuikentje vallen en beetje weg in het gemêleerde garen, maar zo ziet het er ook leuk uit.

Groetjes Helma