Ze kan het niet laten…

Zoals vele van jullie weten is Miems gevallen en heeft een nieuwe schouderkop gekregen. Nu mag ze van de dokter haar onderarm en hand gewoon inspannen en ze hoeft ook niet continu haar arm in de mitella te houden. En dat bied mogelijkheden. We waren nog amper thuis of ze heeft de Variahexagonnen opgesnord en is begonnen met het plakken en naaien van de tussendriehoekjes. In het begin merkte ze wel dat de spieren in haar arm erg verslapt waren, maar inmiddels gaat het steeds makkelijker. Hier een foto van de eerste genaaide Variahexagonnen. Miems is weer helemaal in haar element. Er was niets zo erg als het niet kunnen rommelen met lapjes.

Groetjes Helma

2 gedachten over “Ze kan het niet laten…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.