Voorpret voor de prikborddag 17 mei 2014

Als een deelnemer zich inschrijf, vraag ik ze nog net niet het hemd van hun lijf, maar dat ik dan ook alles. Waar de lijst voor gebruikt wordt, vertel ik nu nog niet, maar wel kan ik een vraag en mijn antwoord met jullie delen.

Op welke quilt die jezelf gemaakt heb, ben je het trotst? Hoewel ik blij ben met veel van mijn quilts, is er maar één die met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Dat is mijn versie van de Log Cabin with a Twist. De quilt hangt inmiddels bij mijn oom en tante, dus voor een foto moest ik zoeken in mijn archief. En toen bleek dat ik geen goede foto van de quilt heb. De eerste foto is alleen de top, waar de bies naast ligt.

Daarna de foto die Rini nam tijdens de Show en Tell op Texel september 2011.

En tot slot deze foto. Zo hing de quilt tijdens de tentoonstelling in de Lapjesgaard van de Quilts van Miems en mijzelf.

Nu ik de foto’s weer zie, wordt ik weer helemaal vrolijk. Wat een topstuk!

Handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.