Eerst het oude.

Het liefst had ik de afgelopen dagen gewerkt aan een nieuw project. Dat zou dan het derde paperpiecingproject worden waar ik mee bezig ben. Dat vond ik toch wat te gortig. Daarom heb ik eerst de twee oude projecten weer uit de kast gehaald. Allereest lag er de pythagoras. Alle onderdelen waren al gemaakt, maar het aan elkaar zetten blijf ik een lastig klusje vinden, dus daar moest ik nu mee aan de slag. Nu zijn de tien stroken klaar. Blijft de vraag hoe ga ik die aan elkaar naaien. Dit is versie 1.

Of net andersom zoals in versie 2

Handtekening

3 gedachten over “Eerst het oude.”

  1. op de één of andere manier vind ik de eerste versie ’t mooist, maar vraag me niet waarom, is gewoon een gevoelskwestie denk ik 😉
    Maar…….een prachtig patroon, dat is het zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.