Prikborddag: Een dag met een kroontje.

Van een flink aantal deelnemers heb ik gehoord dat de brief vandaag bij hen op de mat is gevallen. En daarom kan ik hier delen wat er in zit. Zo zag de keukenbar eruit voordat alle enveloppen waren ingepakt.

Vooraan de berg met lapjes bedoelt als achtergrondstof voor het kroontjes blok, dat je verderop ziet liggen. Daarna twee stapels met feestlapjes. Dan nog wat stukjes vlieseline en helemaal bovenaan de brief met alle informatie.

In de brief heb ik een tutorial hoe je het kroontjes-blok kan maken. Zo meteen zal ik die in een apart bericht schrijven.

Handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.