Bellen, Bellen en nog eens Bellen

Eindelijk succes.

Images_telefoon

Het heeft me heel wat telefoontjes gekost, maar het nu dan toch gelukt om een stageplek te vinden. het komende half jaar breng ik mijn dinsdagen door in groep 8 van een roomskatholieke basisschool in Heemstede. Ik heb er zin in.

Ik heb me wel voorgenomen om snel uit te zoeken vanaf welke week in het voorjaar ik naar een nieuwe plek moet. Nu ik toch de smaak van het bellen te pakken heb, kan het geen kwaad om de volgende stage nu vast te regelen.

3 gedachten over “Bellen, Bellen en nog eens Bellen”

  1. Hey Helm! Wat leuk dat je een weblog hebt..ziet er ook leuk uit met al die foto’s en plaatjes erbij! En nu kan ik mooi een beetje volgen hoe het met je gaat 🙂
    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.