Neven en Nichten

Vandaag organiseerde ik samen met een nichtje een gezellige middag en avond voor alle neven en nichten van mijn vaderskant. Mijn vader is de oudste van 10 kinderen en oma had 35 kleinkinderen. Ik ben even de tel kwijt hoeveel achterkleinkinderen er inmiddels zijn, maar ook dat is een behoorlijke groep. Zoals jullie weten plaats ik geen foto’s van mensen, met uitzondering van een zeldzaam zelfportret. Bovendien denk ik dat foto’s van de volwassenen jullie niet echt interesseren, daarom alleen een foto van de tafel waar een stel achterkleinkinderen heerlijk aan het kleuren waren.

IMG_1612

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Neven en Nichten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.