Getallen.

Het afgelopen jaar was anders dan anders, het waarom hoeven we het niet over te hebben, maar ik wilde wel even kijken wat dit op creatief gebied betekent. Daarom heb ik met behulp van de foto’s die ik op dit blog heb geplaatst een en ander op een rijtje gezet.

Dit zijn de getallen.

6 quilts, 6 projectzakken, 1 tas, 20 paar sokken, 3 draakjes, 1 sjaal, 26 kerstballen en een spaarsokje.

Het verbaasde me behoorlijk dat ik toch nog 6 quilts heb gemaakt. Drie daarvan zijn weggegeven. Een voor Marina, Een voor Jacqueline en een voor Ineke.

Alle projectzakken zijn in gebruik en eigenlijk wil ik er nog wel een paar bij hebben, maar dat doe ik niet, anders heb ik nog meer UFO’s.

De applecoretas lag een een tijdje half af op de stapel UFO’s, nu ligt daar mijn nieuwe handtas, daar wil ik snel verandering in brengen.

De drie draakjes en het spaarsokje waren leuke kleine tussendoor projectjes, ik hoop daar dit jaar nog wat andere miniprojectjes aan toe te voegen.

De adventkalender was leuk en uitdagend, dit jaar wil in de adventtijd weer verder breien om de collectie uit te breiden.

De sjaal draag ik met veel plezier bij mijn paarse jas. En op dit moment geniet ik van de knitalong, dus de volgende sjaal komt eraan.

En dan tot slot 20 paar sokken. Ik bewaar mijn zelfgebreide sokken in deze doos.

De 20 paar van dit jaar zitten daar niet allemaal in. 10 paar zijn aan verschillende personen weggegeven. De andere 10 passen hier prima in en er is nog ruimte voor meer.

Groetjes Helma