Design

De kop van mijn weblog was mij al langere tijd een doorn in het oog. Daarnaast vond ik het ook tijd worden voor een verse profielfoto. Nadat ik vrijdag naar de kapper was geweest, heb ik gelijk maar een foto gemaakt. Zoals altijd, als het om een foto van mezelf gaat, vind ik hem niet fantastisch gelukt, maar het kan er mee door. Vanmiddag heb ik een foto van mijn paarse ballen en bellen quilt bewerkt tot een nieuwe kopfoto. Ik zit inmiddels een uurtje te klooien, maar dan heb je wel wat.

Time for a new portret of myself. I also changed the top picture. I took me some time to adjusted it to my wishes, but I am pleased with the result.

2 gedachten aan “Design”

  1. Dan moet ik op Texel maar eens kijk of ik een leuke profielfoto van je kan maken.
    Het is ook lastig hoor om het zelf te doen. (vind ik ook)

  2. Hey Helm! Mooie kop geworden zo met dat paars en geel (ik bedoel die van je website dus he, hihi), alleen vind ik hem wel een beetje groot… Of ligt dat aan mijn computerinstellingen?

Reacties zijn gesloten.