Op naar Texel…

Rond half vier vertrokken Miems en ik richting Texel. We hadden de boot van half zeven, zoals we vooraf hadden bedacht. Onderweg kwam de regen met bakken uit de hemel. Dat maakte het een vermoeiende rit, maar eenmaal op de boot leek het toch op te klaren. Het miezerde nog een beetje toen we van de boot afreden. In Den Burg toch maar de paraplu meegepakt toen we op weg gingen naar een restaurantje. We belanden in een gezellig eetcafe waar we allebei gingen voor het texelse menu.  Vooraf uiensoep en een heerlijke kaassalade, gevolgd door een stoofpotje van lam en afgerond met een goede bak koffie. Ik ben vergeten een foto te maken van het stoofpotje, maar hier een plaatje van de andere gerechten. De uiensoep werd geserveerd met een weerbarstig broodje, maar de smaak was  voortreffelijk. Dat gold ook voor de andere gerechten. Een prima plek om de dag af te ronden.

Veldhoven_695

Veldhoven_696_4

Veldhoven_699 Please use the translate button.

3 gedachten aan “Op naar Texel…”

  1. Als ik dit lees denk ik dat jullie heel blij mogen zijn met de tijdige reis. Ik was om 19.45 klaar in Veldhoven en om 21.00 uur weer in Tiel (nog 2 uur rijden naar Den Helder. Dus die laatste boor hadden jullie ook nooit gehaald…
    Tot vanmiddag!

  2. Als het langzamerhand goed tot me doorgedrongen is……je moeder is ook cursist bij Ineke ! Leuk dat je zulke dingen samen kunt doen . En ja , waarom niet ?
    Het is hier berekoud ! We gingen even iets op de post brengen …..ik miste mijn handschoenen! Naai fijn aan je 2 projekten ! Groetjes Rini.

Reacties zijn gesloten.