Leuke post

Vandaag viel er een brief met het programma van de midweek op de mat. Ook deze keer weer vier heerlijke projecten. En natuurlijk kan ik weer niet kiezen. Ik ga in ieder geval aan de slag met de log cabin with a twist. Daarnaast twijfel ik nog of ik de leuke laptoptas ook niet wil maken. Gelukkig hoef ik niet gelijk te beslissen. Het duurt nog acht weken voor ik weer naar Texel afreis.

Groetjes Helma

Logo-midweek

 Please use the translate button.

Eén gedachte over “Leuke post”

 1. Oh ja en jou kennende dan maak je gewoon weer alle twee (of drie xf3f vier)

  Ik ga ook voor de twist. heb het boek al een paar jaar in huis, dus leuk om daar nu eens mee te beginnen.
  Ik heb nog verschillende zijden stofjes verzameld, die kunnen er mooi in verwerkt worden.
  Was vanmiddag al aan het uitzoeken doch raakte bijna onder de tafel van de warmte…..toen maar in de tuin gaan zitten.
  We hebben tenslotte nog even he?

  groetjes,

Reacties zijn gesloten.