Heet weekend

Wat was het heet afgelopen weekend. En wat doe ik dan. Ik ga geheel vrijwillig in een auto zonder airco zitten. Dit wagentje rijdt dan ongeveer twee en half uur richting het zuiden. Aan gekomen op de eindbestemming, nog net niet gesmolten, is het puur genieten. Ja, en waar ben je dan aangekomen, vragen jullie je af. Wel op het drieennegentigste verjaardagsfeestje van mijn Opa. Ja, de oude heer heeft toch nog weer een feestje gegeven. En wat voor feestje. Goed gezelschap, heerlijke vlaai en tot slot een uitgebreidt chinees buffet. En niet te vergeten. Een zwembadje voor de kleintjes, waar je als volwassenen ook best je voeten in kon steken.

Jammer genoeg volgde op dit gezellig samen zijn weer een broeierige terugreis. Deze werd slechts veraangenaamd door mijn reisgenoot, Theo, en dit zomerfruit.

Groetjes Helma

Kersen 002

Please use the translate button.