Afwisseling

Soms is het nodig om even een tweede project ter hand te nemen. Dit omdat je anders helemaal tureluurs wordt. Daarom heb ik naast het vastzetten van de lapjes op het jasje, nog een project uit de kast gehaald.   De Crown of Thorns.  In deze quilt zijn twee soorten blokken verwerkt. Ik heb besloten om eerst de 22 blokken met de melon in het hart te maken. Tussen neus en lippen door heb ik de patronen uitgeknipt. Nu kan er worden genaaid.

Quilten 003

Because I don't want to go crazy or get bored, I work on more than one project at a time. While working on the jacket, I prepared some block of the Crown of Thorns Quilt. I am now ready to start sewing them.

Groetjes Helma

2 gedachten aan “Afwisseling”

  1. Nou ja, je gaat er in ieder geval lekker mee verder. De mijne ligt nog even te wachten tot ik een aantal andere quilts tot een goed einde heb gebracht

  2. Hoi Helma, dank voor je reactie op mijn blog. Leuk kennis met je te maken: jouw blog staat intussen in mijn Google Reader, dus ik ga je volgen.

Reacties zijn gesloten.