Nog meer voorbereidingen.

Toen ik klaar was met de voorbereidingen aan de ragtime quilt had ik geen zin om achter de naaimachine te kruipen. En wat doe je dan?  Ik heb nog meer voorbereidende handelingen gedaan. Een beetje gedachteloos patroontjes uitknippen. Dat moet ook gebeuren.

Quilten 002

Alle 28 blokken met unit B zijn nu uitgeknipt. Hieronder een foto van de lay-out van de hele quilt. Zo worden al die blokken 52 in totaal aan elkaar gezet.  Of ik de rand ook volgens patroon ga maken weet ik nog niet.

Quilten 003

When I was done with the preparations of the ragtimequilt, I didn't feel like sewing. So I prepared the rest of the blocks i have to make for the Crown of thorns.  There is also a picture of the lay-out  I am gone make. I still on the fence as far as the border is concerned, but luckely I don't have to decide right now.

Groetjes Helma