Kleuren.

Al eerder had ik het over het programma van de midweek in september. Een van de mogelijkheden is logcabin with a twist. Nu heb ik het boek waar dit patroon uitkomt afgelopen februari gekocht.

Logcabin 002

Ik heb dus het boek erbij gepakt en eens goed gekeken naar de twee voorbeelden. Ik heb een duidelijke voorkeur voor de grotere variant. Toen ik echter beter keek, zag ik dat ik dan wel heel veel blokken zou moeten maken. En daarom heb ik onderstaande pagina ge kopieerd.

Logcabin 001

Daarna met wat knip en plak werk een nieuwe lay-out in elkaar geknutseld. Hier in zitten 36 hele driehoeken en acht halve.  Dit heb ik vervolgens ook weer gekopieerd.

Logcabin 003

En dan is het een kwestie van inkleuren. Een eerste variant heb ik gemaakt. Het roept wel gelijk de vraag op welke kleur ik voor de achtergrondstof ga gebruiken. Wit of Zwart zoals bij mijn inspiratiebron (links boven te zien) of nog weer iets heel anders. De oranje 'ster' laat ik doorlopen in de rand.  Dit is een eerste versie. Ik heb nog meer vellen om in te kleuren, heerlijk!

Logcabin 004

I mentioned The program for the midweek in September before. Because I have the book with the patrons of the log Cabin with a twist, I started to make my own lay-out. First I made some copies. With some glue and scissors I made a lay-out which contains 36 blocks and 8 half blocks. I coloured the first sheet, more will follow. I still have to decide on the colour of the background fabric.

Groetjes Helma

 

Eén gedachte over “Kleuren.”

  1. Joh Helma, dat ziet er hartstikke tof uit.

    Mocht je nog z’n copietje hebben, dan hou ik mij daar voor aanbevolen. Inderdaad kun je dan al kleurende een heel idee krijgen hoe je het wilt hebben.
    Wat slim van je!!!

    groetjes,

Reacties zijn gesloten.