Tipje van de sluier.

Zaterdag Kwam Theo even langs fietsen. Hij bleef uiteindelijk gezellig mee BBQ-en. Hij heeft mij op de volgende site gewezen. http://www.spotify.com/nl/open-user/  Je kan hier gratis alle nieuwe hits luisteren en je eigen collectie selecteren, zodat je altijd en overal naar je eigen muziek kan luisteren. Per maand heb je 20 uur gratis tot je beschikking, daarna kan je voor een schappelijk bedrag onbeperkt luisteren. Het mooiste hieraan is dat de artiesten hiervoor een vergoeding krijgen, het is dus legaal. En daar houd ik wel van.

En wat heb ik gedaan tijdens het luisteren naar mijn favoriete muziek. Naast de boogjes van de Crown of thorns, ben ik bezig met een geheim project. Hier slechts een tipje van de sluier. Verdere informatie volgt later. Veel later…..

Groetjes Helma

Please use the translate button.

Knoop 001