Werkplek

Op het moment heb ik mijn werkplek op een bijzondere manier ingericht. Op mijn werktafel staan namelijk zowel mijn oude als mijn nieuwe naaimachine. De oude gebruik ik op dit moment voor de Crown of thorns blokken. De nieuwe staat in gesteld op Free motion-quilten.  De voorbereiding van de ragtime quilt hebben jullie hier al kunnen volgen. Nu ga ik alle blokken doorquilten. Tot nu toe heb ik veel gemeanderd soms met een kleine toevoeging van sterretjes, vlinders en hartjes.  Vorig jaar ben ik echter een blog tegengekomen waarop niet alleen vertelt wordt over machinaal quilten, maar ook korte filmpjes te vinden zijn bij ieder patroon dat ze toont. Klik Hier om zelf dit blog te bekijken. Voor het gemak heb ik dus ook mijn laptop op mijn werktafel staan. Heerlijk alles dichtbij elkaar. Nu alleen nog aan de slag.

Ragtime 001

Because I am working on more than one project at a time, I put both my old and new sewingmachine on the table. I use the old one for the Crown of thorns blocks. The new one is set up for free motion quilting. Because I use this lovely blog to get me started, I put my laptop between the sewingmachines. Now I can get started on the ragtime-blocks. Quilting each block with a different filler.

Groetjes Helma 

Eén gedachte over “Werkplek”

Reacties zijn gesloten.