De start

Allereerst mijn dank aan Willeke voor het le!nen van haar kabeltje. Nu kan ik weer foto's op mijn laptopje en dus hier plaatsen. Helemaal top!

De midweek is van start gegaan. Het was vandaag heerlijk weer.Vanmorgen na het overheerlijk en uitgebreide ontbijt richting Den burg gereden. Hier heb ik wat alle daagse boodschappen gedaan. Na deze gewone boodschappen ben ik richting Paal 17 gereden. Hier heb ik me heerlijk vermaakt met het vastzetten van de bies van de Cardtrick. Ondertussen werd ik voor zien van verschillende kopjes koffie en een tosti met texelse kruidenkaas. Terwijl ik de quilt afwerkte, genoot ik van dit uitzicht. Foto's van de quilt volgen later.

Midweek 001

I arrived at Texel for a midweek of fun and quilting. Because I came a day early I had time to do some shopping. Followed by some seaside quilting. While I got some coffee and tosti's, I also enjoyed this view. And after I left The Cardtrick quilt was done.  A picture will follow.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “De start”

Reacties zijn gesloten.