Dom dom dom.

En wat is er dan zo dom. Ik ben het kabeltje vergeten waarmee ik het fototoestel aan de laptop kan hangen. Nu kan ik geen foto's toevoegen aan mijn berichten. Straks maar even kijken of ik van iemand een kabeltje kan lenen en dan morgen zelf een extra kabeltje aanschaffen.

Toch maar even vertellen dat ik gisteren prima ben aangekomen op Texel. Ik ben wel wat later vertrokken dan ik van plan was, maar de zon scheen terwijl ik richting het noorden reed. Beter kon. 

Gisteren heerlijk gebruik gemaakt van het bad. Dat was lang geleden. (misschien toch goed dat ik geen foto's kan toevoegen, ik in bad wil je niet zien) Vanmorgen eerst nog een paar nuttige boodschapjes gedaan. Daarna heerlijk aan het strand genoten van een paar kopjes koffie en een lunch. Naast genieten van het uitzicht heb ik ook nog even de Cardtrick helemaal afgewerkt. Die kan ik vanavond showen tijdens de Show & Tell.

Later meer. Hopelijk met foto's.

Groetjes Helma

Please use the translate button.