Werk in uitvoering.

Verder met de Log cabin with a twist. Na alle voorbereidingen is het eindelijk tijd om blokken te gaan maken. Naast het paars/blauwe blok zitten er nog twee blokken in mijn ontwerp die twee keer voorkomen. Daarom heb ik alle gesneden stukjes bijelkaar gezocht.

Log cabin 001 
Eerst alles netjes op een rijtje. Toen kon het naaien beginnnen. Hier zie je een blok waar de eerste lapjes aan zijn gezet.

Log cabin 002 
En dan is het een kwestie van rustig doorwerken. Gisteravond laat waren de blokken klaar. Op de foto heb ik ze neergelegd zoals ze in het centrum van mijn ontwerp aan elkaar moeten komen. Het begin is er. Ik ben tevreden met het resultaat tot nu toe. Op naar het volgende blok.

Log cabin 003 
Time to continu with the log cabin-quilt. After all the preparations it is time to get some blocks finished. I choose the two blocks that I needs twice in my design. I laid out all the peices I prevesiously cut. Then all I had to do was sew. I love the results so far. Can't wait to get the next one started.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Werk in uitvoering.”

 1. Hallo Helma,
  Mag ik mij even voor stellen, Ik ben Loes Ree.
  59 jaar en woon in friesland,
  dinsdag kwam ik thuis van mijn 3de log cabin les
  Ben dus piep jong in deze verwerking van stofjes
  toen dacht ik hee zou het iris vouwen met stofjes mij ook lukken?
  op internet kijken ..toen kwam ik jouw prachtige ontwerpen tegen.
  Kan ik van jou meer info krijgen?
  Heel veel succes
  groetjes loes

Reacties zijn gesloten.