Verlate Update.

Het is vandaag 3 oktober. Ik had iedere eerste van de maand een update beloofd over de NYB-quilt. Okxe9, hier komt het grote nieuws. Het is gelukt om…….. Het blok dat ik vorige maand verschillende keren had uitgehaald en toen nog niet tot mijn eigen tevredenheid in elkaar had zitten,heb ik toch nog een keer uit gehaald. Hier de foto voor….

Quilten 003 
 En dan het resultaat na een laatste poging. Ik ben met name blij met het beter doorlopen van de vlakken bij de 'vliegertjes'.

Midweek 001 
Volgende maand hoop ik weer iets nieuws te laten zien. Meer op 1 november.

I forgot the update on the NYB-quilt. Maybe because all I did, was take an other stab at the block a made last month. Do you see the difference?

Groetjes Helma

 

2 gedachten aan “Verlate Update.”

 1. Hoi Helma,

  Het verbeterde blok ziet er inderdaad beter uit. Ik heb dit blok al gemaakt en vond het niet gemakkelijk om alles mooi door te laten lopen.

  Groetjes
  Caroline

 2. Helma, wat wordt dit mooi! Ik kan niet wachten om hele quilt te zien.Neem je het naar de winkel als het klaar is?
  Groetjes,
  Zuzana

Reacties zijn gesloten.