Vanvavond…

 
De laatste keer dat ik met Theo en Marrigje in de Hemelse modder heb gegeten, heb ik het kookboek gekocht waarin zij hun beste recepten hebben opgeschreven. De afspraak was, dat we allemaal om de beurt uit het boek zouden koken. Je mocht zelf weten wie je uitnodigde, maar wij driexebn zouden zo wie zo aanwezig moeten zijn. De gerechten moeten uit het boek komen en je moet binnen een jaar na ontvangst van het boek je etentje gegeven hebben. Mocht dit niet lukken, dan kost je dit een etentje in een restaurant.

Theo is de eerste die het boek gekregen heeft. Hij heeft tot 29 augustus de tijd, maar het gaat vanavond al gebeuren. Het menu is vooralsnog een verrassing. Wel weet ik dat we vier gangen krijgen. Ik ben  benieuwd. Ik ga een goede avond tegemoet. Mocht het eten tegenvallen (wat ik niet verwacht) dan is het gezelschap in ieder geval top!

Is dit het toetje?

Nagerecht2

Groetjes Helma