Trommelvulling

Heerlijk vind ik het om alle projecten in een eigen tasje, koffertje, doos of trommeltje te bewaren. Op die manier houd ik overzicht. Het meest praktisch is het als de spullen bewaart worden in iets doorzichtigs. Helaas is dat niet altijd het geval. Zo kwam ik deze trommel tegen. Wat zou er inzitten, toch geen snoepjes?

Quilten 002 
Toen ik de trommel open maakte moest ik gelijk aan dit boek denken dat ik van de zomer heb aangeschaft.

Quilten 001 
 Nog meer inspiratie kan je opdoen op haar blog. Klik hier en je komt de mooiste werkstukken tegen. Ik ben daarna begonnen met de zelfkanten van de stoffen die ik gebruikte in deze trommel te bewaren. Dat was ik alleen even vergeten. Kijk, dit zit er in.

Quilten 003

Voorlopig bij lange na niet genoeg om een project mee te starten, maar dat komt goed uit, omdat ik nog een heleboel UFO's heb liggen die eerst afmoeten.

Groetjes Helma

Please use the translate button.