Ritje Vaassen

Tijdens de heenreis hebben we een kwartier langer dan gepland kunnen luisteren naar Guus. Op zich geen straf en helemaal mooi was het dat toen we op de plaats van bestemming aankwamen de zon weer begon te schijnen. Het eerst waar mijn oog op viel, was niet de kasteel of een quilt, maar….

Vaassen 005
Inderdaad, de groententuin. Wat mij vooral verbaasde wat het bankje bij het water. Daar zal de tuinman wel niet hebben zitten zonnen, maar wie dan wel?

Vaassen 006
Allereerst hebben we een kopje koffie met een broodje genuttigd. Daarna kwamen we eerst langs deze leuke tentje waarin een flink aantal winkels hun lapjes en andere quiltspulletjes hadden uitgestald. 

Vaassen 001
Maar ons doel zie je hier. In het kasteel hing een fantastische collectie quilts.

Vaassen 002
Eenmaal binnen mochten we geen foto's maken, maar ik heb nog wel een close up gemaakt van het bootje dat in de gracht dobberde.

Vaassen 003
Tot slot nog even een foto van alle aankopen. Het zijn niet allemaal quiltspulletje, maar ik ben er wel blij mee. En daar gaat het om.

Vaassen 007
Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Ritje Vaassen”

  1. Vaassen ziet er geweldig uit, geweldig genoeg om zo een terugkomdag voor open te houden. En dat lijstje is echt een topper. Precies de redenen die ik heb wanneer ik iets koop en ik heb minder met quilten dan jij.

Reacties zijn gesloten.