Rijgen

Hoewel ik het liefste een aantal nieuwe variahexagonnen, maar ik ben eerst maar eens deze hexagonnetjes gaan rijgen. Het is wel leuk om allemaal nieuwe projecten te beginnen, maar dat levert ook steeds nieuwe hexagonnetjes op.

P1000375 
Mocht je het nog niet weten, het idee is dat ik van ieder stofje dat ik gebruik een hexagonnetje 3/4" maak. Als ik 2000 heb ga ik ze aan elkaar zetten. Ik ben in 2006 begonnen met sparen. Inmiddels zijn het er ruim 1500. Zo zien de laatste geregen hexjes er inmiddels uit.

P1000376 
Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Rijgen”

 1. Ha Helma,

  Ja we zijn elkaar denk ik net misgelopen in Vaassen. Het was een leuke tentoonstelling en dat struinen in de winkeltjes is ook niet verkeerd.
  Zie dat jij net als ik ook een soort van Hexamania hebt. Ben benieuwd naar het eindresultaat t.z.t. Wat goed dat je er al ruim 1500 (!!!) hebt, maar je bent blijkbaar al jaren bezig.
  Van mijn hexjes maak ik bloemen en dat wordt zeker ook een meerjarenproject. Vind het leuk om te zien met welke projecten jij allemaal bezig bent.
  Groetjes
  Inge

Reacties zijn gesloten.