Hengsels.

Zoals altijd ben ik nu ook weer met meerdere dingen tegelijk bezig. Naast de Variahexagon ben ik bezig geweest met het maken van hengsels. Voor de drie mysterietassen heb ik zes hengels gemaakt. Nu nog de tas zover afmaken dat de hengels er aan vast kunnen worden gezet. Hier vast een kleine blik op mijn werk.

P1000396
Groetjes Helma 

Please use the translate button.

2 gedachten aan “Hengsels.”

  1. Zo , dat heb ik eens even allemaal zitten lezen en volgen !
    Je bent weer lekker bezig met van alles . Soms kan ik niet helemaal de link leggen Maar daarom niet getreurd , ik weet nu dat het met jou en Miems goed gaat .Houwen zo Herma , see you ! Rini.

  2. Ik moet wel lachen, want als ik jouw blogs lees is het zo van “en de boer hij ploegde voort”……. In het engels: Never a dull moment….

    Wat een tempo heb je gemaakt (met en zonder hulp van Miems) met die “Pies”… Voor mij staat er gewoon pies…… Zou het vernederlandst Pie’s kunnen zijn?? Zo sluipt er steeds meer engels in het nederlands…… en ik doe nog wel zo mijn best om zoveel mogelijk zuiver hollandse woorden te gebruiken! Wat een verspilde moeite, iedereen?? verstaat me toch wel??

    Nog even de laatste loodjes en we stappen weer op het vliegtuig.

Reacties zijn gesloten.