Het bewijs is geleverd

Al zou je als je mijn blog volgt anders denken, ik doe ook nog wel eens iets anders als quilten. Met behulp van google.nl/reader kan ik heel makkelijk allerlei leuk blogs volgen. Blogs over het onderwijs, over literatuur en natuurlijk over quilten. Op xe9xe9n van de quiltblogs kwam ik dit krantenknipsel tegen. Quilten is anders als andere vrijtijdsbesteding. 

Quiltenwaarom
Als je op de foto klik wordt deze vergroot. Mocht je het lastig vinden om het engels te begrijpen. Klik dan hier. Je komt dan op het blog waar ik dit artikel vond. Zij heeft de tekst zelf in het nederlands vertaalt.

Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Het bewijs is geleverd”

  1. Kijk, nu staat het ook nog eens zwart op wit, bestudeerd door gestudeerden nog wel……………..

Reacties zijn gesloten.