Vier sterren.

Annemiek vroeg welke van de blokken uit het vorige bericht van mijn was. Wel, nu dat zal ik zo laten zien. Eerst een foto met daarin de lay-out van mijn plan. Ik heb er alleen voor gekozen om niet ook de pastelkleuren die wel in de quilt komen te gebruiken bij het inkleuren. Verder missen er nog gekleurde blokjes in de buiten rand, maar het idee wordt wel duidelijk.

Gisteren heb ik gelijk nog verder gesneden aan de witte stof, zodat ik vandaag nog drie sterblokken kon maken. Ik heb bij ieder blok een ander WOW-stofje gebruikt.

Tot slot zie je een foto van het eerste tussenblokje dat ik gisteren gemaakt heb. De zwarte en grijze stof heb ik gisteren bij Marina gekocht. Zelfs met een winkel vol met zoveel rollen stof was het geen gemakkelijke keuze, maar ik ben blij met deze lapjes. Ik ga zo eerst de andere acht gekleurde stoffen snijden voor de tweede serie sterblokken.

Handtekening

2 gedachten aan “Vier sterren.”

  1. Wow Helma, terwijl ik lekker aan het shoppen was in Zwolle heb jij heel hard doorgewerkt! Zoveel sterren al genaaid, ziet er echt heel mooi uit. En ik denk dat ik het op je blog ook kan gaan volgen hoe de quilt gaat worden! Super!!!! Ga lekker verder naaien he, dan brei ik nog een rondje aan mijn nieuwe maart-sokken (moet die van februari nog afmaken voor a.s. zaterdag!).
    groetjes
    Marina.

  2. Schitterende sterren! Heel erg mooie quilt wordt dit ook weer.
    (en wat zag je er eergisteren goed uit met die vrolijke ketting om je nek. Moet je vaker doen!)

    groetjes,

Reacties zijn gesloten.