Bedankt.

Ruim een week geleden vroeg ik in dit bericht om advies. De adviezen waren ga voor de quiltring of kies voor iets heel anders. Marina bood me een quiltbok aan en die heb ik gisterejn meegekregen. Verder heeft ze me ook nog voorzien van een extra stuk software. 4000 extra blokken die ook te gebruiken zijn in EQ5.  Ik ga nu snel de Variahexagonnen afmaken zodat ik de quiltbok kan gaan uitproberen. Hier een foto, zodat jullie allemaal kunnen zien waar ik het over heb.

Marina, langs deze weg,  nogmaals bedankt. Wat een verwennerij. Ik hou je op de hoogte over mijn ervaringen met beide cadeau’s.

In het eerder genoemde bericht beloofde ik om een aardigheidje te verloten onder de adviseurs. Ik heb voor iedereen een briefje in het blik gedaan. Wat op ga sturen blijft nog even een verrassing, maar hier maak ik al wel vast de winnaar bekent.

Ik realiseer me net dat ik nog niet heb vertelt wat ik nu voor mijn verjaardag ga vragen. Het wordt iets heel anders. Ik vraag een bijdrage aan voor mijn voorgenomen reis naar Houston in november van dit jaar. Daar is dan een quiltshow, hoe kan het ook anders.

Handtekening

2 gedachten aan “Bedankt.”

  1. Graag gedaan! Ik heb ook een probleem hoor, ook ik ben bijna jarig en word dan 50 en ik weet ook niet echt iets….Houston lijkt me ook wel iets 🙂 ben nog nooit in Texas geweest. Aangezien ik dit jaar niet naar de Voorjaarsbeurs ga in de USA ….
    Ik voel wel iets voor muziek, een keyboard, ik heb altijd orgel gespeeld en die staat nog in mijn ouderlijk huis, maar gezien de muizenplaag die ze daar hadden, durf ik die niet aan te zetten, weet niet of het nog heel is daarbinnen. Misschien moet mijn dh er eens naar kijken. Maar voel ook wel iets voor gitaar, maar dat moet ik dan nog leren spelen.
    Moeilijk he ? Maar ik hoop dat ik jou heb kunnn helpen en dat de bok iets voor je is! En Rini gefeliciteerd met je prijs!
    Marina

  2. Ik ben benieuwd wat je van de bok vindt. Ik heb er zelf ook 1, mijn handige broer heeft deze voor mij gemaakt, en ik gebruik ‘m eigenlijk altijd als ik quilt.

Reacties zijn gesloten.