Een jaar van rood witte quilts.

Niet alleen schrijf ik een blog, ik volg ook verschillende andere. Op dit blog (klik) wordt een competitie gehouden met allerlei uitdaging, die allemaal draaien om rood witte quilt. Dit trok mijn aandacht, hoewel ik in eerste instantie niet gelijk wilde deelnemen, doe ik dat nu toch. Voor de eerste uitdaging is het de bedoeling dat je een rood witte quilt showt die voor 2014 gemaakt heb. Dat kan voor mij maar één quilt zijn. Mijn versie van de Capistrano.

Het ontwerp van deze quilt komt uit het boek Stellar Quilts van Judy Martin. De quilt bovenaan dit blog komt ook uit dit boek. Wat ik heel fijn vind aan haar ontwerpen is, dat ze meerdere kleurinvulling laat zien, zodat je gestimuleerd wordt om het ontwerp op je eigen manier in te vullen. Dit is de voorkant van het boek. Tot slot, omdat dit een internationale competitie is, zal ik hieronder de tekst van dit bericht ook in het Engels plaatsten.

Not only do I write a blog, I love reading other blogs. On this blog (klik) there having a serie of challenges of revolving around Red and white quilts. This caught my attention, at first I wasn’t gone enter, but I decided to go a head and get it done. The first challenge is to show a quilt made before 2014. For me that could only be one quilt. My version of the Capistrano. (Picture)

The patern for this quilt came from the book Stellar Quilts by Judy Martin. The quilt shown at the top of this blog is also from this book. What I love about her designs is that she includes colour variation, which inspire you to make your own version of the patern. This is a picture of the front of the book. Finally, because this is a international competion, I will translate the message below.

Handtekening

4 gedachten aan “Een jaar van rood witte quilts.”

  1. Hij is mooi geworden. Ik ben er nog steeds mee bezig en wordt heel anders als die van jou. Ik maak de buitenrand niet en heb er iets van mezelf aan toegevoegd. Hij is bijna klaar.

Reacties zijn gesloten.