De moeite waard.

Al in augustus vorig jaar bracht ik mijn quilts naar Groningen. Door allerlei omstandigheden was het er nog niet van gekomen om zelf te gaan kijken hoe alles erbij hing. Eindelijk kon ik afgelopen vrijdag met eigen ogen zien hoe Trijntje mijn quilts heeft opgehangen. Dit is eerste dat is zag bij aankomst in Sebaldeburen.

Binnen was nog veel meer te zien. Natuurlijk heb ik tussen de lapjes gesnuffeld en het een en ander mee genomen. En voor ik weg ging alle quilt op de foto gezet. Hieronder een kort filmpje van die foto’s. Veel kijkplezier.

Mocht je ook willen gaan kijken. Klik dan hier voor de openingstijden.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “De moeite waard.”

  1. GeWELdig Helma! Als ik aan jouw quilts denk is het altijd samen te vatten onder “kleurrijk”, maar wat me in deze overzichts tentoonstelling opvalt is dat je ook veel met het kleuren spectrum werkt. Tegelijkertijd ben je echter net zo comfortabel met monochromatisch. PRACHTIG! Dat je nog maar heeel veeel mooie quilts eraan toe mag voegen!

Reacties zijn gesloten.