Een stap in de goede richting.

Het is inmiddels gelukt om alle berichten die ontbraken, opnieuw te plaatsen. Nu moeten er nog foto’s bij de berichten vanaf vorig jaar september worden herstelt. Dat is nog wel een hele klus, maar het hoeft gelukkig niet allemaal vandaag klaar te zijn. Wat sommige van jullie misschien al was opgevallen, is dat ook de berichten die ik oorspronkelijk op weblog heb gepubliceerd, nu hier ook zijn geïntegreerd. Ook aan die berichten zal ik nog enige aandacht moeten besteden. Zij zijn nog niet ingedeeld in de categorieën, waardoor het zoeken van een bepaald onderwerp heel lastig is.

Het eerste dat in echter nu ga doen, is onder het genot van een kopje koffie de nieuwste quiltnieuws lezen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.