Toch nog dit jaar.

Al enkele maanden geleden had ik me als doel gesteld om dit jaar de lensquilt af te maken. Tijdens de UFO-dag ben ik weer op gang gekomen, maar nu nadert de deadline toch sneller dan gedacht. Daarom ben ik vandaag gestart met het aan elkaar zetten van de middelste blokken. Dit is een klus die ik lastig blijf vinden. Het is daarom niet onverstandig dit nu vast aan te pakken. Zo ziet het midden er nu uit.

De linker rij moet nog vast aan het midden. Toen ik dit aan elkaar had zitten, was ik het zat. En ben ik verder gegaan met het maken van de blokken die om het midden heen moeten komen. Hier zie je wat er af is en dat er nog twee stapeltjes van vier blokken gemaakt moeten worden. Gelukkig zit er wel schot in. Drie keer raden wat ik morgen ga doen.

Handtekening

2 gedachten aan “Toch nog dit jaar.”

  1. Hij wordt wel heel gaaf hoor. Ik hoop voor jou dat je hem echt in elkaar hebt de 31ste, dat geeft toch weer een lekkere kick. Succes!

  2. Die wordt weer mooi. Leuk dat gekleurde midden blokje. Nog 2 dagen te gaan, maar dat lukt je wel om hem af te krijgen. Groetjes, Tineke

Reacties zijn gesloten.