Hoe doe je dat allemaal?

In de reacties wordt regelmatig gevraagd waar ik de tijd vandaan haal. Vandaag zal ik laten zien hoe ik het miniquiltje dat ik afgelopen zondag liet zien, heb gemaakt. En zal hopelijk duidelijk maken dat het minder tijd kost dan jullie denken. Eerste even een foto van het eindresultaat.

Hoe begin je? Mijn uitgangspunt was een zakje kant-en-klare vilten cupcakes. Daarna zocht ik op internet een kleurplaat met cupcakes op een schaal.

Met pen heb ik daarop wat extra lijnen getekend zodat ik mooie patroondelen kon over nemen op vliesofix. Dit strijk je op de achterkant van de stof. En dan ik het een kwestie van de papieren beschermlaag verwijderen en de onderdelen op een ondergrondstof strijken. Eerst even kijken hoe ik dat het mooiste vind. Dit waren mijn opties.

 

Het is de linker versie geworden. Daarna op de naaimachine de boel gefestonneerd. En machinaal doorgequilt. Het quiltje voor zien van een biesje en tunnel. En tot slot de cupcakes op de top geplakt.  Voor ik met het quilten begon het ik vast even gekeken hoe ik de cupcakes op de top zou willen leggen.

Handtekening

Eén gedachte over “Hoe doe je dat allemaal?”

  1. Ԍгeat post. I used to be checking constantly this weblog and I am impresseɗ!

    Extremely useful information specially the
    last part 🙂 Ι care for such inf᧐ much. I used to be looking for this certaіn іnformation for a very lengtһy time.
    Thanks and good luck.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.