Mysterie deel 1.

Gisteren was het de eerste van vijf bijeenkomsten voor het maken van een mysterie. We kregen aanwijzingen over hoeveelheden stof in medium/donker/licht. Verder is er nog een focusstof nodig, maar verder hadden we geen idee wat er ging gebeuren toen we gisteren binnenkwamen. Nu een dag later zijn we nog niet veel wijzer. De eerste opdracht is het kamen van 190 four patches. De bloemetjesstof is mijn lichte stof. Die ik combineer met geel/oranje en roze. Later komt daar de focuskleur paars bij. Ik ben begonnen met wat gele four patches. Aan het einde van de middag stond de teller op 23 stuks. Voorlopig ben ik dus nog wel even bezig.

Handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.