Even niets nieuws, maar…..

Het jasje is bijna klaar, maar nog niet helemaal, dus nog even geduld hebben om het eindresultaat te zien. Daarom plaats ik hier de link naar het fotoalbum wat ik al enige jaren geleden online plaatsen. Het is zeker ruim een jaar geleden dat ik hierop nieuwe foto’s op plaatsen, dus even genieten van oude foto’s 

Er zijn Albums met foto’s van tentoonstellingen en twee albums waarin foto’s van mijn eigen werkstukken te vinden zijn.  Hier een klein voorproefje mijn allereerste quilt.

Eerste_quiltHet zijn wel ruim 500 foto’s, dus pak er een kopje koffie bij en ga lekker achter over zitten. Veel kijkplezier.

http://www.grotepol.nl/helma/gallery/albums.php

Eén gedachte over “Even niets nieuws, maar…..”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.