Vrije dag vieren

Vandaag is de eerste dinsdag dat ik niet hoef stage te lopen. Omdat te vieren ben ik vanmiddag samen met Miems naar Bergen geweest. In dit lieflijk Noord-Hollands dorp is namelijk een quiltwinkel  te vinden. Ik had een bezoekje aan deze winkel al een tijdje op mijn verlanglijstje staan. En ik kan melden het is een leuke winkel met erg aardig en behulpzaam personeel. Natuurlijk heb ik niet alle leuke lapjes in de winkel achter kunnen laten. Er is het een en ander mee naar huis gekomen. Quilten 001

De Jellyroll en het oranje lapje ga ik gebruiken voor een project in de midweek van september. Ja, ik ga ook de laptoptas maken. De navullingen voor de lijmpen heb ik nodig voor het maken van mijn quiltjasjes. Waar ik de roze en paarse/roze stof voor ga gebruiken is nog even een geheim. En het paarse rolletje zal ik gebruiken in een van NYB-blokken.  Weer een hoop leuke spulletjes alles bij elkaar.

Today I visited a quiltshop in Bergen. This is what I took home.

Groetjes Helma