Restverwerking.

Nadat ik weer een deel van de Crystal Star in elkaar had gezet, was ik toe aan iets anders. Van de Crystal Star had ik nog een berg lapjes over. Wat zou ik hier nou een me doen?

Quilten 005 
Natuurlijk dacht ik gelijk aan mijn hexjes-project.  Wil je hier meer over weten? klik dan hier Al kijkend naar de lapjes werd me al gauw duidelijk dat er dan nog een behoorlijk stuk over bleef. Tijdens de open dag in de lapjesgaard heb ik daarom een zakje Pies gekocht. Pies? Wat zijn dat hoor ik jullie denken. Hier zie je een zakje met mijn hexjes en de pies ernaast.

Quilten 007 
Het zijn dus taartpuntjes. Acht zijn er nodig om een hele cirkel te vormen. Het mooie van de firma die deze malletjes levert, is dat ze er ook een plexiglas snijmal bij leveren. En kijk nu, ze kunnen makkelijk uit mijn rest lapjes gesneden worden.

Quilten 006 
Nu alleen nog even 150 lapjes snijden. Fluitje van een cent.

Groetjes Helma

Please use the translate button.