Andere zaken…

Op dit blog schrijf ik meestal alleen over mijn hobby-activiteiten. De afgelopen week was het echter muisstil. Dat kwam onder andere doordat hier andere zaken speelde. Zo is er een container op het pad geplaatst.

Op de vrachtwagen lijkt het niet zo groot.

De container is gevuld met de spullen die in de garageruimte stonden, zodat daar een slaapkamer met badkamer op de begane grond gemaakt kan worden. De container kan dan in een langzamer tempo worden uit gesorteerd en opgeruimd. Het begin is er.

Groetjes Helma

P.S. Ik ga in de komende dagen de gezellige berichten die ik afgelopen week gepland had als nog plaatsen. Wordt vervolgt.

Jubileum.

Als de wereld niet op zijn kop had gestaan, hadden we afgelopen voorjaar, precies op de dag dat Samsaraquilting 12 1/2 jaar bestond, de quiltdag in Vijfhuizen gehad. Dat ging niet door, maar daarom vonden Bep en ik het toch nodig om er nu als nog aandacht aan te besteden. Het geheime project van de afgelopen week, was een quilt voor Jacqueline.

En een foto van een de dansende hond.

Natuurlijk voorzien van een label.

Jacqueline was compleet verrast, misschien ook wel omdat ik de laatste steekjes nog zaterdagmorgen op de quiltdag zelf heb genaaid. Echt op het nippertje klaar.

Bep heeft voor haar een heel ander cadeau.

Voor wij zagen wat het was, is het al duidelijk dat Jacqueline er helemaal blij mee is.

Het koffertje bevat een mini quiltwinkel. Door het vervoer moet het wel even worden heringericht.

Alles bij elkaar een geslaagd jubileum feestje.

Groetjes Helma

Quiltdag in Coronatijd.

Na de afgelasting van afgelopen voorjaar, is het eindelijk zover. De zaal is extra ruim ingericht. En de hal is in gebruik voor de winkels. Zo staat Jacqueline van Samasaraquilting opgesteld.

En dit is de hoek van Marina’s quiltcorner met vooraan de koffie en thee tafel.

En dan nog een kleine blik de zaal in.

De lunch bestaande uit twee pistolletjes die de bakker extra groot had gebakken, werd aan tafel genuttigd.

De foto’s van de show en tell komen later. Wel kan ik nu al laten weten dat de volgende quiltdag in Vijfhuizen gepland staat voor 2 oktober 2021

Groetjes Helma