Hallo, Hallo…….

Soms wil je iets, maar door allerlei omstandigheden krijg je het niet voor elkaar. Het schrijven op dit blog is voor mij zoiets. De hoogste tijd om toch weer in de pen te klimmen. Er is alleen een klein probleempje. Na het schrijven van dit bericht zal het de komende dagen weer stil worden. En wel omdat ik dan heerlijk van de Spaanse zon aan het genieten ben en geen laptop mee neem. Even geen berichten van werk of andere zaken. Echt vakantie vieren en aan het einde van de week weer uitgerust en opgeladen thuis komen. Dus nog een weekje geduld en de berichten zullen weer als van ouds worden gepubliceerd. Voor nu alleen nog een foto van mijn nieuwe koffertje.

P1060629

Groetjes Helma

Nieuw hulpmiddel.

Sinds eind oktober heb ik een nieuwe telefoon. Als je een nieuw speeltje in gebruik neemt, levert dat ook gesprekken op over welke app-jes je gebruikt en welke andere gebruiken. En natuurlijk moet er een hoesje om heen. Deze super roze iss in mijn handtas lekker makkelijk te vinden.

P1060610

En mijn nieuwste app, helpt me een mijn conditie te verbeteren. Ik heb een hekel aan sporten, maar deze 12 oefeningen duren steeds maar 30 seconden, dat is voor mij kort genoeg om vol te houden. En voor mij geldt ook het motto: Iets is beter als niets.

P1060609

Groetjes Helma

Goede spullen.

Als je veel quilt is het al snel duidelijk dat het allemaal makkelijker gaat met het juiste gereedschap. Wat ik nog wel eens vergeet is, dat een mes als je het maar vaak genoeg gebruikt bot wordt. Daarom eerst maar eens een nieuw mes, voordat ik de blokken van de diamantensterren op maat ga maken. Daarbij is de draaiende snijmat een heerlijk hulpmiddel.

Groetjes Helma

 

Plannen

Woensdag werd er een grote doos bezorgd. Op zoek naar een leuke jurk voor de trouwerij van mijn jongste broer had ik allerlei varianten uitgekozen. Doordat ik druk was met andere zaken, kwam het er niet van om de doos open te maken. Dat wordt straks een modeshow.

Groetjes Helma