De trekking.

Het is gelukt. Ik heb alle personnen die een reactie achterlieten op een lijst gezet en deze genummerd. Zonder dat zij de lijst gezien had, noemde Marina nummer 13 uit tot winnaar. (Zijzelf stond op plekje 12) De winnaar is Wilma Hartman.

Jullie willen natuurlijk weten wat de verrassing is. Vooraf dacht ik kies gewoon een leuk lapje. Toen Wilma als winnaar uit de bus kwam, wist ik dat ik in mijn voorraad op zoek zou gaan naar een paar leuke stofjes met Vlinders, omdat ik weet dat ze daar erg van houd. Op de foto zie je wat het geworden is.

IMG_1138

Groetjes Helma

P.S. Wilma ik stuur je een privebericht over de verdere afhandeling.

Feestje…

Het is gelukt. Ruim twee en half jaar geleden sloeg de klad er in. Het lukte me door allerlei omstandigheden niet meer om iedere dag een posities/gezellig bericht te plaatsten. Vorig jaar rond deze tijd besloot ik nog 1 poging te wagen om weer iedere dag iets te schrijven. De aanleiding was in eerste instantie dat ik toen deel nam aan de ROW By ROw Experience. Bovendien startte ik een 100blokken in 100dagen uitdaging, zodat ik niet gelijk verlegen zat om een onderwerp. En dat was het begin van inmiddels alweer ruim een jaar iedere dag een bericht.

ja

En dat vind ik wel iets om te vieren. Tijd voor een feestje. Iedereen die hier op het blog zelf of op Facebook bij dit bericht een reactie achter laat, maakt kans op een verrassing.

Morgen weer een bericht.

Groetjes Helma

P.S. reageren kan tot en met vrijdag 5 juli, de trekking vindt zaterdag 6 juli plaats.

Irritatie

Sinds begin mei heb ik een nieuwe FITBIT. Een horloge dat ook stappen telt en nog meer. Het werkt prima en ziet er ook netjes uit.

IMG_1057

Alleen is er sinds het aan het begin van de week zo bloedheet was enige huidirritatie ontstaan.

IMG_1062

Gelukkig zijn er oplossingen. Het bandje dat standaard is meegeleverd is plastic. En nu heb ik een leren bandje besteld.

IMG_1065

Door het makkelijke kliksysteem waarmee het bandje vast zit, is het een fluitje van een cent om de bandjes te verwisselen. En kan ik nu weer verder met een roze tintje.

IMG_1068

Groetjes Helma

Geluk bij een ongeluk.

Gisteravond gaf mijn TV de geest. Het geluid functioneert prima, maar het beeld bestaat uit alleen enkele rode, groene en blauwe lijnen in een verder zwart vlak. Het was toch tijd om te gaan slapen, dus vanmorgen nog maar een keer aangezet, helaas geen verbetering. Tijdens mijn werk bedacht ik dat ik mijn vorige kleine TV nog steeds niet had afgevoerd. Bij thuis komst, de stekkers van de grote naar het kleine toestel verplaatst en Yes ik heb weer beeld.

IMG_1050

Nu kan ik in alle rust uitzoeken wat voor TV ik wil hebben. Er is tegenwoordig weer veel meer mogelijk en ik heb geen idee wat ik wel of niet handig dan wel nodig vindt.

Groetjes Helma

Roze…

Nadat ik drie weken terug een nieuwe telefoon had aangeschaft, begon ook mijn laptop ernstige kuren te vertonen. De hoogste tijd om op zoek te gaan naar een vervanger. En dat is gelukt.

Het is wel wennen, maar de meeste zaken heb ik ondertussen aardig onder de knie op het nieuwe apparaat. De nieuwe laptop is net iets groter dan de vorige, dus moest er een nieuwe hoes voor gezocht worden. En de keuze is gevallen op dit roze exemplaar.

Nu snel verder aan het geheime project, het moet morgen klaar zijn.

Groetjes Helma

Genieten.

Gister scheen de zon. En hoewel ik druk bezig was, had ik ook de gelegenheid om te genieten van het mooie weer. Het voelde zomers aan en dan kijk je anders naar je omgeving. Zo viel mijn oog op deze struik zo geel als een zonnetje.

Vlak daarnaast staat deze roze wolk.

Wat is de natuur toch een wonder.

Bij thuiskomst vandaag viel mijn oog op de bak met narcissen die ik voor mijn verjaardag kreeg. Toen waren ze nog geen tien centimeter hoog. Kijk nou eens…

Groetjes Helma

De witte wereld

Vandaag heb ik ook mogen genieten van de neerdwarrelende sneeuw. In de auto gaf dat wat minderzicht.

In de struiken geeft het een bijzonder effect. Valt de sneeuw er eerst tussendoor, na verloop van tijd blijft het toch erop liggen.

Aan het einde van de dag weer thuis, is het parkje voor het huis nog heerlijk ongeschonden wit.

Groetjes Helma