De witte wereld

Vandaag heb ik ook mogen genieten van de neerdwarrelende sneeuw. In de auto gaf dat wat minderzicht.

In de struiken geeft het een bijzonder effect. Valt de sneeuw er eerst tussendoor, na verloop van tijd blijft het toch erop liggen.

Aan het einde van de dag weer thuis, is het parkje voor het huis nog heerlijk ongeschonden wit.

Groetjes Helma

Richting het noorden.

Vandaag een gezellige dag gehad. Eerst samen met Miems naar Bep gereden. De ochtend werd besteed aan koffie drinken, bij kletsen en er werd ook nog een steekje genaaid of gebreid. Na een heerlijke lunch vertrokken we gezamelijk richting Schagen. Bij Aljona was de afgelopen dagen een actie om te komen helpen met het maken van blokken en quilts voor de regenboogboom-stichting. Al  snel waren bezig met het maken van vrolijke sterren blokken. Natuurlijk doken we ook nog even de winkel in. Ik heb alleen een foto van een vol ontwerpbord met vliegtuig-blokken en er liggen ook twee kant-en-klare tops. Geen foto van de sterren-blokken maar alles bij elkaar wel een heel geslaagde dag.

Groetjes Helma

Verwennerij.

Vandaag weer een dagje in Den Dolder. Naast het gezellige spelen met lapjes en bijpraten met bekenden. En voor mij het helpen van de klanten in de winkel wordt je soms zomaar verrast. Iedereen was alweer naar huis, alleen Marina en ik dronken nog een kopje koffie. En toen kwam Tineke in eens weer binnenlopen. Bij zich had ze twee bossen tulpen. Heerlijk voorjaar midden in de winter. Superleuk!

Groetjes Helma

Het is zover.

Toen mijn ouders(en ik) ruim veertig jaar geleden in Vijfhuizen kwamen wonen, werd ons verteld dat de seniorenwoningen aan de overzijde van de straat binnenkort gesloopt zouden worden. Dit is een foto van  Google maps uit 2010.

woudweg voor sloop

Een aantal weken geleden zijn ze eerst begonnen met asbest verwijdering en afgelopen zondag zag het er zo uit.

Door de zon lijkt het nog wat. De bomen en struiken belemmeren nog enigzins het uitzicht op de kale vlakte. Daarom deze grauwe foto van dinsdag.

En nu maar afwachten hoe lang het gaat duren voor de vergunning voor de nieuwbouw er is, gezien de bezwaren in de buurt kan dat nog wel even duren.

Groetjes Helma

Tijd voor een update.

Ik kwam er zojuist achter dat de pagina waarop ik mezelf voor stel, niet zichtbaar was, (misschien wel prettig achteraf) en totaal veroudert. Allereerst heb ik de tekst aangepast. En de profielfoto van 2013 was ook niet mee representatief. Een andere foto  was de aanleiding voor het aanpassen van de pagina. Sommige van jullie zullen nog wel weten dat mijn ouders afgelopen zomer hun 50-jarig huwelijk vierden. Een van hun cadeau’s was een fotoshoot met de hele familie. De eerste geprikte datum viel in het water, maar 13 oktober op een zon overgoten, bloedhete herfstdag is iedereen op de gevoelige plaat vast gelegd. Dit mijn blog ik zal hier alleen foto’s van mezelf plaatsten. Welke vinden jullie leuk? foto 1

familie de Leede

Of is foto 2 beter.

familie de Leede

En dan tot slot even de link naar mijn voorstel pagina. Klik hier.

Je kan ook rechtsboven op Even voorstellen klikken.

Groetjes Helma