Even puzzelen

Na een voetenbad en een nagellakje kunnen mijn nieuwe schoenen en voeten op de foto. Ik sta eerst te dicht bij. Dan doet de flits iets raars. Er zit een gele waas over de hele foto. Ik besluit om dan maar een foto van boven af te nemen.

Nu kan je niet goed zien hoe leuk de schoenen zijn, dus toch nog maar een keer proberen. Mijn voeten staan niet in het midden van de foto, maar de kleur is goed en dat is ook wat waard.

 

Handtekening

Voor wie het nog niet wist.

Google reader stopt per 1 juli. Deze handig service om blog te volgen houdt er mee op.

Het verdwijnen per 1 juli is al een tijdje geleden aangekondigd. Daarom heb ik al even een aantal alternatieve kunnen proberen. Voorlopig stap ik over naar bloglovin. De overstap was makkelijk en alle blogs die ik volgde zijn netjes meegekomen. Het werrkt net iets anders als google reader, maar het begint al te wennen. Het is in ieder geval beter dan steeds langs een lijst blogs surfen zonder te weten of er een nieuw bericht is.

Handtekening

Voor de liefhebber.

Het is gelukt. Alle kartonnetjes heb ik verwijdert uit de hexagonpiramidequilt. De top is klaar, maar ik ga hem pas doorquilten als de variahexagonnenquilt klaar is.

De ruim 2100 zeskantjes passen net in dit koffertje.

Ze zijn nog prima te gebruiken, maar dat ga ik niet doen. Als jij denkt dat je er mee aan de slag wil, laat dan onder dit bericht een reactie achter. Als er meerdere geïnteresseerde zijn, zal ik in overleg ze opsplitsen of verloten.

Handtekening

Grappige doos.

Gisteren werd er een pakje bezorgt. Enkele maanden geleden gaf mijn laptop de geest. De interne harde schijf was nog goed en bevatte heel wat materiaal dat ik niet kwijt wilde. De oplossing is een behuizing voor een harde schijf. Dan kan je schijf als een extern opslagmedium gebruiken en bij het materiaal dat er nog op staat. Zo ziet mijn harde schijf er nu uit.

Dit kleine apparaat kwam in een grote doos met een paar grappige teksten. Allereerst staat dit op de korte flap.

En toen ik de doos om draaide, zodat ik hem plat kon gaan maken, moest ik gelijk aan pizza denken.

Tot slot hadden ze op een flap van de bodem nog enkele creatieve tips.

Ik was niet alleen blij met de inhoud, maar ook de doos zelf maakte me aan het lachen.

Handtekening