De trekking.

Het is gelukt. Ik heb alle personnen die een reactie achterlieten op een lijst gezet en deze genummerd. Zonder dat zij de lijst gezien had, noemde Marina nummer 13 uit tot winnaar. (Zijzelf stond op plekje 12) De winnaar is Wilma Hartman.

Jullie willen natuurlijk weten wat de verrassing is. Vooraf dacht ik kies gewoon een leuk lapje. Toen Wilma als winnaar uit de bus kwam, wist ik dat ik in mijn voorraad op zoek zou gaan naar een paar leuke stofjes met Vlinders, omdat ik weet dat ze daar erg van houd. Op de foto zie je wat het geworden is.

IMG_1138

Groetjes Helma

P.S. Wilma ik stuur je een privebericht over de verdere afhandeling.

De trekking

Een dagje later dan gepland, maar daarom niet minder spannend.  Eerst heb ik een berg lootjes gemaakt.

De lootjes gingen vervolgens in mijn luxe blik cq. prullenbakje.

En toen werden niet één, en ook niet twee, maar drie lootjes getrokken. Dit zijn de winnaars.

Dames, Gefeliciteerd. Ik stuur jullie zo een mailtje met daarin een verzoek voor een postadres, zodat ik de pakketjes op de post kan doen.

Handtekening

P.S. Marjo het lukte niet om je te mailen. Kennelijk zit er een foutje in het mailadres dat je achterliet bij je reactie. Mail je adres even naar wilhelminaselmadejong@gmail.com

 

Give-away.

Quilten is delen. En vandaag deel ik uit. Iedereen die afgelopen zaterdag niet aanwezig was en nu spijt heeft, maakt als nog kans om een workshop-pakketje in zijn bezit te krijgen. Hier nog even een foto van de voorbeelden. De pakketjes bevatten andere stoffen, maar op de vulling na is het een compleet project.

Hoe kan je winnen? Laat een reactie op dit blogbericht achter. Geef daarin aan welke van de drie pakketjes je zou willen ontvangen. De vlaggetjes mugrug, de kroontjes mugrug of het prinsessenspeldenkussen. De trekking zal zondag 1 juni plaatsvinden.

Handtekening

Demonstratie en de trekking.

De dag begon vandaag vroeg. Voor half acht de deur uit, zodat ik lekker vroeg in Den Dolder kon zijn. Daar was het open dag bij Marina’s quiltcorner. De hele dag was het een komen en gaan van mensen.Veel bekende kwamen even binnen wippen om te kijken naar de demonstraties van Marina, Ineke en mijzelf. Dit najaar verzorg ik een workshop machinaal quilten en dat demonstreerde ik natuurlijk. Dom genoeg geen fototoestel meegenomen, dus alleen een foto van de half klare quilt. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen, maar er is nog plek. Mocht je interesse hebben kijk dan voor de details op de site van marina. www.quiltcorner.nl  Daar vind je ook de workshops die Ineke en Marina verzorgen.

En dan is het de hoogste tijd om de trekking te verrichten. Allereerst bedankt voor alle leuke reacties. Er zijn tien gegadigden. En dat levert tien lootjes op.

Voor ik laat zien wie wint, nog een kleine hint over de prijs. Ik ga iets maken in jullie lievelingskleur. Ineke verzorgde vandaag een leuk demonstratie van dit voorwerp. Iedereen die vandaag in Den Dolder is geweest, weet nu wat is zo ga maken. En dan eerst wat schudden voor  ik niet één, maar twee lootjes trek. Ik kan het niet laten. Dit zijn de winnaars.

Dames, sturen jullie me even jullie adresgegevens. mijn mailadres heldejong@hotmail.com. Als het even wil gaat jullie prijs morgen nog op de post.

Handtekening

Wauw.

Zo ongemerkt iedere dag een bericht telt wel door. Dit is het 1500ste bericht sinds de start van dit blog.

Dat kan ik niet stil voorbij laten gaan. Vertel me in een reactie wat je lievelingskleur is. Je hebt tot vrijdagavond 13 september de tijd. Dan trek ik een lootje.

Zaterdag ben ik dan in Den dolder vanwege de Open dag, waar ik het machinaalquilten zal demonstreren. Met een beetje mazzel kan ik dan iets leuks vinden in jouw lievelingskleur.

Handtekening

Goed aangekomen.

Maandag lag hij bij Annemieke op de mat en vandaag heeft ook Annelies haar prijs ontvangen. Ik had bij het 1200ste bericht een give-away georganiseerd. Het enige dat ik wilde weten was een lievelingskleur. En wat er te winnen viel, bleef een verrassing. Nu de winnaars hun post hebben ontvangen kunnen jullie zien wat ik heb gemaakt. Twee naaldenmapjes met scharenstof aan de binnenkant. Het patroon van het naaldenblok komt uit één van de boeken die ik in Houston heb gekocht.

 

Handtekening

 

Wie krijgt de verrassing?

Vanmiddag heb ik eerst alle namen in dit blik gedaan.

Daarna mocht Sara (min nichtje van drie) schudden en een lootje trekken. Dit briefje kwam eruit.

Ze vond het zo leuk om lootjes te trekken dat we er nog een lootje uit hebben gehaald.

Dames, allereerst gefeliciteerd. En dan willen jullie nu natuurlijk graag weten wat je gewonnen hebt. Helaas, zal dat nog even een geheim blijven, ik hoop beide prijzen dit weekend op de post te kunnen doen. Tot die tijd blijft het afwachten, want ik verklap nog niets.

Bijzonder moment.

Dit is het 1200ste bericht dat ik schrijf sinds ik 14 september 2009 startte. Twee noodgedwongen verhuizingen en ruim drie jaar schrijven, zorgen voor dit getal. Het aparte is dat ik zonder de laatste wisseling nu weet dat het vandaag een bijzonder moment is. Na alle toestanden vind ik het de hoogste tijd voor een feestje. Ik trakteer. Niet op zelf gemaakte taart, hoewel ik erg blij ben met mijn nieuwe bakvorm.

Wat ik weggeef blijft nog even een verrassing. Als je verrast wil worden, laat dan bij dit bericht een reactie achter. Het enige dat ik wil weten is wat je lievelingskleur is. Je hebt de tijd tot woensdag 5 december. Ik zal om middernacht een lootje trekken.

Bericht 400.

Wat gaat het snel. Vorig jaar rond deze tijd ging mijn vorige blog migreren bij weblog. Dat werd een hele toestand en daarom ben ik op 20 september 2011 zelfstandig gegaan. Nu zijn we al weer 400 berichten en ruim 25.000 pageviews verder. Dat kan ik niet zomaar voorbij laten gaan. Ik heb deze keer twee cadeautjes weg te geven. Wat het is kan ik nu nog niet laten zien. Het zijn namelijk het geheime project twee keer extra gemaakt. In de loop van de week wordt dus pas bekend wat je kan winnen.

Je dingt mee naar deze mysterie prijs door een reactie op dit bericht achter te laten. Je hebt de tijd tot zaterdagavond 12 uur. Daarna zal de trekking plaats vinden.

Handtekening

 

Verjaardagscadeautje.

Het wordt een cadeautje niet voor mijzelf, maar voor jullie mijn lezers. Net gemaakt. Wat het is blijft een beetje een verrassing, maar als je mijn blog hebt gevolgd, kan je een idee hebben wat dit gaat worden.

Wat moet je doen om te winnen?

Ik hou het simpel. Laat een reactie achter op dit bericht. Je hebt de tijd tot woensdag 21 maart 18.00 uur. Daarna zal ik de trekking verrichten.

Handtekening

Niets leuker…

Er is niets leuker dan iemand onverwachts een leuke dag bezorgen. Ik kreeg zojuist een enthousiast mailtje van Rini dat zij de envelop met inhoud had ontvangen. Het kwam voor haar als complete verrassing. Dit is wat ik haar heb opgestuurd. Onder op ligt een parelmoer Organza die ze goed kan gebruiken in haar huidige tassen project. Daar kun je hier meer over lezen. Met de lapjes ben ik zelf ook aan de slag geweest. Zijn het geen schatjes?

Handtekening

Gratis op te halen.

Miems en ik hebben opgeruimd. En daarbij kwamen we een grote zak met kerststofjes tegen die we graag aan iemand anders cadeau doen. Het is echter te zwaar om zomaar gratis op te sturen. Daarom kan de zak gratis worden opgehaald, tenzij de portokosten voor je rekening wil nemen, dat mag natuurlijk ook. Ik heb even gewogen en het weegt ruim twee kilo. Bij de post kost het versturen dan 6,75.  Hier onder zie je een foto van de hele berg. Niet alles is goed te zien, maar het zijn wel allemaal quiltstoffen. Als je interesse hebt laat dan een reactie achter op dit bericht. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Groetjes Helma

De lapjes zijn vergeven.